آیلتس جنرال چیست و چه کاربردی دارد؟

آزمون آیلتس جنرال چیست؟
آنچه در این مطلب می‌خوانید

امروزه، افرادی که تعداد افرادی که قصد مهاجرت و سفر به خارج را دارند، روز به روز بیشتر می‌شود. نکته‌ای که در این میان اهمیت دارد، آشنایی با واژه‌های پرکاربرد در این زمینه است. یکی از این اصطلاحات «آیلتس» است. آزمون آیلتس در دو نوع جنرال و آکادمیک برگزار می‌شود. آزمون آیلتس جنرال برای افرادی که قصد مهاجرت، کار یا تحصیل در کشورهای انگلیسی‌زبان را دارند، طراحی شده است. این آزمون به شما کمک می‌کند تا سطح زبان انگلیسی خود را در موقعیت‌های عمومی و روزمره نشان دهید.

در این مطلب تهران استرالیا به آزمون جنرال آیلتس چیست، می‌پردازیم. پس با ما همراه باشید.

آزمون آیلتس جنرال چیست؟

از آنجایی‌که، همه افراد هدف یکسانی از مهاجرت را ندارند. برخی افراد به دنبال بهبود شرایط زندگی و یافتن فرصت‌های شغلی بهتر هستند، درحالی‌که برخی برای ادامه تحصیل به خارج مهاجرت می‌کنند. در واقع، انگیزه و هدف هر فرد در مورد مهاجرت متفاوت است و به همین ترتیب نیازشان به زبان انگلیسی نیز متفاوت است.

به‌طورکلی، فردی که در یک کشور انگلیسی‌زبان به کار ساده‌ای می‌پردازد، به زبان انگلیسی با سطح پایین‌تری نیاز دارد، درحالی‌که فردی که قصد ادامه تحصیل در سطح بالاتر را دارد، باید به‌صورت کامل زبان انگلیسی را مسلط باشد و با کلمات تخصصی آن آشنایی داشته باشد؛ بنابراین، آزمون موردنیاز برای این فرد باید توانایی‌ها و مهارت‌های او را در این زمینه سنجیده و ارزیابی کند. این آزمون به‌عنوان آیلتس آکادمیک (IELTS Academic) شناخته می‌شود.

آزمون آیلتس جنرال برای افرادی طراحی شده که نیاز به زبان انگلیسی در زندگی روزمره دارند. اما باید توجه داشت که بعضی از بخش‌های آن با آیلتس آکادمیک مشابه هستند درحالی‌که بخش‌های دیگر آن با هم متفاوت هستند. آزمون آیلتس جنرال (General Ielts Training) برای افرادی طراحی شده است که قصد مهاجرت به کشورهای انگلیسی‌زبان (مانند استرالیا، کانادا، نیوزیلند و انگلستان)، اقامت در کشورهای انگلیسی‌زبان، یا تحصیل در سطح زیر دانشگاه را دارند.

آزمون جنرال آیلتس چیست؟

نحوه آزمون IELTS جنرال چگونه است؟

در آزمون آیلتس جنرال، شما با مهارت‌های چهارگانه زبان انگلیسی، یعنی شنیداری (Listening)، خواندن (Reading)، نوشتاری (Writing) و مکالمه (Speaking) مورد ارزیابی قرار می‌گیرید. نحوه برگزاری این آزمون باتوجه‌به قوانین و شرایط مربوط به هر مرکز آزمون و کشور میزبان ممکن است کمی متفاوت باشد.

همچنین نحوه آزمون آیلتس به دو صورت کامپیوتری و کاغذی انجام می‌شود. در نسخه کاغذی آیلتس، تمامی بخش‌های آزمون با استفاده از مداد و کاغذ انجام می‌شود. اما در نسخه کامپیوتری آیلتس، بخش‌های شنیداری و خواندن به‌صورت کامپیوتری انجام می‌شود، درحالی‌که بخش نوشتاری در معرض کامپیوتر صورت می‌گیرد و بخش مکالمه به شکل تعامل مستقیم با ممتحن از طریق تجهیزات و نرم‌افزارهای مخصوصی قابل‌انجام است.

بخش های مختلف آزمون جنرال آیلتس

در آزمون آیلتس جنرال چهار مهارت رایتینگ، ریدینگ، لیستنینگ و اسپیکینگ مورد سنجش قرار می‌گیرد.

لیستنینگ آیلتس

یکی از بخش‌های آزمون آیلتس جنرال، بخش شنیداری یا Listening است. در این قسمت، شما باید به ۴۰ پرسش مختلف پاسخ دهید و برای این کار ۴۰ دقیقه زمان در اختیار دارید. برای هر پرسش، شما یک‌بار فقط فرصت دارید تا متن را گوش کنید و به پرسش‌ها پاسخ دهید؛ بنابراین، مهم است قبل از شروع گوش‌دادن، سؤالات را مطالعه کنید تا بتوانید بیشترین استفاده را از زمان محدود خود ببرید.

این بخش شنیداری از ۴ بخش تشکیل شده است. بخش اول و دوم به مکالمات روزمره و موضوعات اجتماعی مربوط می‌شوند، معمولاً تعدادی از آنها دونفره هستند. اما بخش سوم و چهارم، بیشتر به موضوعات تخصصی مرتبط است. در این بخش‌ها، ممکن است گروه‌های سه یا چهارنفره به بحث و گفتگو پرداخته شود، یا ارائه‌های تخصصی برگزار گردد. آزمون Listening در بخش جنرال و آکادمیک تفاوتی ندارد و پرسش‌ها یکسان است.

پس از گذشت ۴۰ دقیقه، زمان پاسخگویی به پرسش‌ها به پایان می‌رسد و شما می‌توانید پاسخ‌های خود را در پاسخ‌نامه وارد کنید.

ریدینگ آیلتس

در بخش بعدی از آزمون آیلتس، نوبت به مهارت خواندن یا مهارت ریدینگ می‌رسد. در این بخش، شما باید متن‌هایی را بخوانید و به سؤالات مربوط به آنها پاسخ دهید. در آزمون آیلتس جنرال، به هر داوطلب یک دفترچه داده می‌شود که شامل ۲ تا ۳ متن با ۲ تا ۳ هزار کلمه است. هر متن به همراه تعدادی پرسش طراحی شده است. از این متن‌ها ۴۰ پرسش برای آزمون استخراج می‌شود و شما ۶۰ دقیقه برای پاسخ به این پرسش‌ها وقت دارید.

در بخش ریدینگ آزمون جنرال آیلتس، متن‌ها به موضوعات و امور اجتماعی مربوط می‌شوند. متن اول درباره موضوعات اجتماعی صحبت می‌کند و متن دوم بیشتر به مسائل آموزشی و رفاهی مربوط است. متن سوم که متنی طولانی‌تر است، باید موردتوجه قرار گیرد.

با این توضیحات ممکن است بتوانید بهتر درک کنید که متن‌ها چه سطحی دارند و در چه موضوعاتی می‌پردازند.

رایتینگ آیلتس

در بخش نوشتن آزمون آیلتس جنرال که سومین بخش آزمون است، توانایی شما در آوردن متون انگلیسی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. در این بخش شما باید دو متن بنویسید و برای آن ۶۰ دقیقه زمان در نظر گرفته شده است.

در متن اول، عموماً از شما خواسته می‌شود درباره یک مشکل خاص بنویسید. حداقل طول این متن باید ۱۵۰ کلمه باشد؛ اگر تعداد کلمات شما کمتر از این مقدار باشد، بخشی از نمره خواهید دست داد. برای نوشتن این متن، بهتر است حدود ۲۰ دقیقه از زمان کل را اختصاص دهید.

در متن دوم، یک موضوع مطرح می‌شود و شما باید بگویید آیا با آن موافق هستید یا مخالف؛ سپس دلایل موافقت یا مخالفت خود را به طور مفصل تشریح کنید. برای این بخش نیز از شما خواسته می‌شود متن را در حدود ۲۵۰ کلمه بنویسید. اگر متن شما کوتاه‌تر از این مقدار باشد، بخشی از نمره را از دست خواهید داد. بهتر است بقیه زمان باقیمانده که ۴۰ دقیقه است، را برای نوشتن متن دوم در نظر بگیرید.

اسپیکینگ آیلتس

بخش پایانی آزمون آیلتس جنرال، مختص مهارت مکالمه یا مهارت اسپیکینگ است. این بخش به شکل حضوری و در زمانی متفاوت با بخش‌های کتبی (قبل یا بعد از آنها) برگزار می‌شود. به طور کلی، به این بخش حدود ۲۰ دقیقه زمان اختصاص داده می‌شود.

بخش مکالمه آیلتس شامل سه بخش است. در بخش اول، مصاحبه‌کننده موضوعاتی مانند زندگی شخصی، محل زندگی، شغل و غیره را مطرح کرده و داوطلب را درباره آنها آزمایش می‌کند. در بخش بعد، یک موضوع ارائه می‌شود و داوطلب یک دقیقه زمان دارد تا درباره آن فکر کند. سپس شما می‌توانید یک طرح کوتاه راجع به آن موضوع بنویسید و به چند سؤال مربوط به آن پاسخ دهید.

در آخر، مصاحبه‌کننده درباره همان موضوع بخش دوم با داوطلب گفت‌وگو می‌کند. این بحث می‌تواند معیار دقیق‌تری برای ارزیابی داوطلب باشد. بخش سوم مکالمه عموماً ۵ دقیقه زمان دارد.

آیلتس جنرال چگونه برگزار می شود؟

کاربردهای مدرک جنرال آیلتس

در ادامه به کاربردهای مدرک جنرال آیلتس می‌پردازیم:

  1. پیداکردن شغل در کشورهایی مانند کانادا، انگلستان، استرالیا و سایر کشورها
  2. اخذ ویزای کار از مؤسسات خارجی مانند انگلستان، آمریکا و سایر کشورها
  3. ادامه تحصیل فرزندان در دانشگاه‌ها و مؤسسات خارجی
  4. فرصت زندگی بهتر در کشورهای توسعه‌یافته

برخی از کالج‌ها در کشورهای دنیا مدرک آیلتس جنرال را نیز تأیید می‌کنند، اگرچه تعداد این کالج‌ها کمتر است. دلیل این امر این است که در آزمون آیلتس جنرال، با سؤالاتی در حوزه‌های غیرآکادمیک و تحصیلی مواجه خواهید شد.

منابع آمادگی آزمون جنرال آیلتس

شما می‌توانید وب‌سایت‌های رایگانی برای آمادگی آیلتس استفاده کنید. به طور مثال، IELTS-Up سایت‌های،

IELTS-Exam.net، IELTS Mentor، IELTS Buddy ، Road to IELTS و غیره از بهترین منابع آیلتس برای شرکت در آزمون نهایی و یا آزمون ماک آیلتس هستند. برای آمادگی بیشتر در آزمون جنرال آیلتس، حضور در کلاس‌های زبان تهران – استرالیا را فراموش نکنید.

تفاوت های آزمون جنرال و آکادمیک آیلتس

آزمون آیلتس جنرال و آیلتس آکادمیک، هر دو از چهار بخش تشکیل شده‌اند که عبارتند از: شنیداری، خواندن، نوشتن و مکالمه. اما محتوای سؤالات در این دو نوع آزمون تفاوت دارد. در آیلتس جنرال، محتوای سؤالات بیشتر به موضوعات عمومی و روزمره مرتبط است. درصورتی‌که، در آزمون آیلتس آکادمیک، محتوای سؤالات بیشتر به موضوعات تحصیلی و علمی مرتبط است. البته موارد دیگری نیز وجود دارد که تفاوت آیلتس آکادمیک و جنرال را نشان می‌دهد.

آیلتس جنرال و تفاوت های آن با آکادمیک

مدت اعتبار مدرک آیلتس جنرال

مدت اعتبار مدرک آزمون جنرال آیلتس و آکادمیک دو سال است. اما باید توجه داشته باشید که این مدرک در امور غیررسمی ممکن است برای مدت بیشتری استفاده شود. دلیل کوتاه‌بودن مدت اعتبار این آزمون نیز به علت این است که زبان انگلیسی یک مهارت متغیر است و ممکن است پس از مدتی فراموش شود.

هزینه های آزمون جنرال آیلتس

هزینه آزمون آیلتس جنرال در ایران توسط سازمان سنجش آموزش کشور تعیین می‌شود. در حال حاضر هزینه آزمون کامپیوتری آیلتس ۸۴،۹۰۰،۰۰۰ ریال و هزینه آزمون کاغذی آیلتس ۸۸،۹۰۰،۰۰۰ ریال اعلام شده است. البته بهتر است قبل از ثبت‌نام با مراکز برگزارکننده آزمون در ارتباط باشید تا از هزینه‌های دقیق مطلع شوید.

نتیجه‌گیری

آمادگی در آزمون آیلتس جنرال بسیار اهمیت زیادی دارد. زیرا در صورت موفقیت در این آزمون، شما می‌توانید، راه مهاجرت به کشورهای انگلیسی‌زبان و همچنین تحصیل و کار در این مناطق، را برای خود هموار کنید. در همین راستا، شرکت در کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی در مؤسسه زبان تهران استرالیا به شما این امکان را می‌دهد تا سطح زبان انگلیسی خود را ارتقا دهید.

این مؤسسه با استفاده از روش‌ آموزش آنلاین زبان انگلیسی و اساتید مجرب، به شما کمک می‌کند تا مهارت رایتینگ، ریدینگ، لیستنینگ و اسپیکینگ خود را تقویت کنید. در مؤسسه زبان تهران استرالیا، شما با ساختار و قوانین آزمون آیلتس جنرال آشنا می‌شوید. این آشنایی به شما کمک می‌کند تا بهتر و مؤثرتر برای آزمون آماده شوید و استراتژی‌های مناسب برای هر بخش را بیاموزید.

به‌طورکلی، آمادگی مناسب در آزمون آیلتس جنرال با شرکت در مؤسسه زبان تهران استرالیا می‌تواند به شما در دستیابی به نمره مطلوب کمک می‌کند. همچنین شما می‌توانید با کسب مدرک آیلتس، به سمت آینده‌ای روشن و موفق هدایت شوید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد آموزش زبان انگلیسی و کلاس‌های آمادگی آزمون آیلتس می‌توانید با مشاوران ما در تهران استرالیا تماس بگیرید.

سوالات متداول

در مقایسه با آیلتس آکادمیک، آزمون جنرال آیلتس بسیار ساده‌تر است.

اگر نمره ۷ یا بیشتر را در آزمون جنرال کسب کنید، به عنوان یک زبان آموز خوب مشخص می شوید.

به‌طورکلی توصیه می‌شود حداقل ۲ تا ۳ ماه به خود فرصت دهید تا برای آزمون آیلتس آماده شوید. در این مدت، می‌توانید آزمون ماک آیلتس بدهید، نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنید و روی بهبود مهارت‌های خود در زمینه‌هایی مانند خواندن، نوشتن، شنیدن و صحبت‌کردن کار کنید.

دیدگاه خود را بنویسید

2 دیدگاه دربارهٔ «آیلتس جنرال چیست و چه کاربردی دارد؟»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن